Rekrytointi

Sinä

Pidätkö haasteista? Haluatko kehittää itseäsi ja työtehtäviäsi? Kannatko vastuun annetuista tehtävistä ja aikarajoista? Hienoa!

Me

Haluamme työntekijän viihtyvän seurassamme vuosia. Emme ehkä tarjoa alan korkeinta palkkaa, mutta haluamme, että työympäristö ja mukavat kolleegat pitävät mielesi virkeänä vuosienkin jälkeen.

Työyhteisö

Toimistomme tarjoaa rennon ja viihtyisän työilmapiirin. Meidän lisäksi, pääset työskentelemään myös monen muun eri alan toimijan seurassa.

Sijainti

Toimistomme sijaitsee lähellä kaikkea. 150 km etäisyydellä on yli puolet suomalaisista. Hyvät liikenneyhteydet ja luonto on aivan kivenheiton päässä.

Liukuva työaika

Oletko parhaimmillasi aikaiseen aamulla tai myöhäään illalla? Voit vaikuttaa työaikasi sen mukaan, miten sinä toimit parhaiten.

Etätyö

Osa työstämme on tietotyötä, joka vaatii ajatusten työstämistä, ideointia ja suunnittelua. Siihen toimisto ei aina ole paras ympäristö.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Voit lähettää meille avoimen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekry [ät] w3d.fi, niin katsotaan keksimmekö jotain sinulle sopivaa työtehtävää.