Graafiset palvelut

Visualisointi tarkoittaa jonkin asian tekemistä havainnolliseksi näköaistille. Visualisoinnissa on oleellista ihmisen ajatuksenjuoksun tukeminen. Kuva herättää ihmisen uteliaisuuden. Se myös selkiyttää, havainnollistaa ja tekee asioista kiinnostavampia. Jos kuva vastaa tuhatta sanaa, niin animaatiossa näytetään useita kymmeniä tuhansia "sanoja" sekunnissa.

 

Graafinen suunnittelu

Selkeä ja viimeistelty graafinen ilme auttaa ihmisiä muistamaan yrityksesi. Esitteet ja tuotekuvastot yhdistetään heti yritykseesi, kun sama ilme näkyy kaikissa tuotteissa.

 

Mallinnus

3D tekniikan avulla tuotteiden esittelyn voi aloittaa heti kun se on päässyt pois suunnittelupöydältä. Myyminen tapahtuu pitkälle mielikuvien kautta ja kuva on loistava keino siihen.

 

Animaatio

Massiivisen tuotantolaitoksen, vaarallisen tehdasympäristön tai prosessin esitteleminen onnistuu helposti animaation avulla. Tyyli voi olla kaikkea realistisen ja abstraktin väliltä, eikä fysiikan lait ole rajoituksena.

 

Digitaalisuuden myötä mahdollisuuksia on paljon enemmän kuin keksitkään. Eikä budjetin tarvitse olla Hollywood tasoa.

 

AsiakkaAT kertovat meistä näin

Olemme tehneet usemman yhteistyöprojektin. Projektit ovat sujuneet aina jouhevasti ja yhdessä olemme saaneet tuplattua voimavaramme. Voin suositella Mediapalvelu W3D:tä kaikille.

Eija Grönqvist
Toimitusjohtaja - Viheroksa Oy