Palvelut

Graafiset palvelut

Graafiset palvelut

Graafinen suunnittelu

Selkeä ja viimeistelty graafinen ilme auttaa ihmisiä muistamaan yrityksesi. Esitteet ja tuotekuvastot yhdistetään heti yritykseesi, kun sama ilme näkyy kaikissa tuotteissa.

Mallinnus

3D tekniikan avulla tuotteiden esittelyn voi aloittaa heti kun se on päässyt pois suunnittelupöydältä. Myyminen tapahtuu pitkälle mielikuvien kautta ja kuva on loistava keino siihen.

Animaatio

Massiivisen tuotantolaitoksen tai vaarallisen tehdasympäristön tai prosessin esitteleminen onnistuu helposti animaation avulla. Tyyli voi olla kaikkea realistisen ja abstraktin väliltä, eikä fysiikan lait ole rajoituksena.

Digitaalisuuden myötä mahdollisuuksia on paljon enemmän kuin keksitkään. Eikä budjetin tarvitse olla Hollywood tasoa.

Verkkopalvelut

Verkkopalvelut

Verkkosivut

Verkkosivut toimivat yrityksen näyteikkunana ja ilmoitustauluna vuoden jokaisena hetkenä. Verkko on tänä päivänä myös paljon muuta. Verkkokauppa voi toimia kivijalkamyymälän lisänä tai jopa korvata sen.

Sisällöntuotanto

Halutessasi otamme verkkosivuillesi valokuvat, visualisoimme käyrät ja kirjoitamme iskevät sisältötekstit. Päivitämme myös ajankohtaiset asiat someen.

Responsiivisuus? Some? Hakukoneoptimointi?

  • Verkkopalveluita käytetään tänä päivänä hyvin paljon myös mobiililaitteilla, joten on hyvä varmistaa verkkopalveluiden toimivuuden ajantasaisuus. Tällöin verkkosivujen selaaminen onnistuu mobiililaitteella ja suurelta näytöllä aivan yhtä helposti.
  • Sosiaalisenmedian kanavat tarjoavat nopean yhteyden asiakkaisiin.
  • Yksilöllinen hakukoneoptimointi takaa, että verkkosivusi löytyvät paremmin kaikkien muiden sivujen joukosta.
Räätälöidyt ratkaisut

Räätälöidyt ratkaisut

Interaktiiviset infotaulut ja esitysratkaisut

Yrityksen tuotteita ja palveluita voi esitellä ja jakaa informatiivistä tietoa esim. yrityksen ikkunassa, aulassa, ruokalassa tai messuilla. Oikeastaan kaikkialla mistä löytyy sähköä ja tietoliikenneyhteydet.

Sovellukset

Aina ei löydy valmista tuotetta tai palvelua juuri siihen sinun kaipaamasi tarkoitukseen. Tällöin teemme sinulle täysin oman sovelluksen. Voimme myös räätälöidä jo olemassa olevaan sovellukseen uusia toimintoja ja ominaisuuksia.

Graafinen suunnittelu

Muut

Koulutus

Vaikka käyttämämme julkaisujärjestelmät ovat helppoja oppia käyttämään itsekkin. Koulutamme sinut käyttämään palveluitamme vieläkin paremmin.

Konsultointi ja kartoitus

Voimme auttaa sinua investoimaan oikeisiin palveluihin tai karsimaan jo olemassa olevia päällekkäisiä palveluita.

Tukipalvelut

Julkaisuärjestelmät päivittyvät ja sovelluksista tulee uusia versioita. Halutessasi päivitämme asentamamme palvelut puolestasi, jolloin olet aina ajan tasalla.